Vintage brødform

Vintage brødform

Alle er unike, og kan derfor variere i farge, form og størrelse

Les merShow less
kr 499.00
På lager
Produktdetaljer

Dataark

Høyde
8 cm
Bredde
25 cm
Lengde
32 cm
Vekt
0,90 kg
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00
Disse gamle trefatene er fra India og har tidligere vært brukt til å lage Chapti, et tradisjonelt indisk flatbrød. Alle fatene er brukte og unike. De varierer i form, farge, størrelse og tresort.
kr 449.00
Unika kasse med håndtak Laget av gjenbruksmaterialer fra India Praktisk og fin til oppbevaring på kjøkkenbenk til krydder, krydderplanter ol., eller på baderom til oppbevaring av produkter, såper ol.
kr 129.00
Håndlagde dekorbrikker i terrakotta. Disse er opprinnelig brukt som former til tekstiltrykk. Alle er unike og kan variere i farge og mønster. Filtknotter på undersiden av dekorbrikken.
kr 99.00
Dette produktet er fremstilt i munnblåst glass og laget for hånd. Hvert enkelt produkt varierer i form, tykkelse og overflate som gir produktet sjarme og et unikt uttrykk.
kr 349.00
Skjærefjøl Denne er fin å bruke til servering av oster, spekemat og tapas feks. Håndlaget, sprekker og ujevnheter er en naturlig del av produktet. Teakrot inneholder naturlig olje, og produktet kan gi merker på...
kr 599.00
Denne er fin til dekor og oppbevaring på kjøkkenbenken eller på et bord. Alternativt kan den henges opp på veggen som en hylle

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.